Снимки Фейсбук19-годишният Ивелин Георгиев е младежът, който бе намерен починал

...
Снимки Фейсбук19-годишният Ивелин Георгиев е младежът, който бе намерен починал
Коментари Харесай

Два дни издирвали Ивелин, преди да го открият мъртъв под моста в Ловеч

Снимки Facebook

19-годишният Ивелин Георгиев е младежът, който бе открит умрял в Ловеч, научи TrafficNews. Както към този момент съобщихме, сигналът е подаден тази заран към 10.00 часа от жител. Той е бил открит в региона сред кварталите " Червен бряг " и " Гозница ".

``
реклама

Младият мъж е бил разгласен от полицията за определяне на местонахождението му, откакто през вчерашния ден сутринта майка му е съобщила, че не се е прибрал от предната вечер.

Оказало се е, че младежът е аварирал, като автомобилът му е паднал от моста на околовръстния път, минаващ сред двата квартала. Пътувал е самичък, а аутопсия ще откри по кое време тъкмо е настъпила гибелта му и от какво.

Приятели на Ивелин са писали за изгубването му в няколко фейсбук групи. " Това е колата на момчето! Издирва се, тъй като не се е прибирало повече от 24 часа и никой не може да се свърже с него! Последно е забелязан по камери в града! Голф 4ка OB9672BM ", написаха в обществените мрежи приятелите на момчето. Снощи даже се появиха мнения, че са го разпитвали в полицията за убийството на 18-годишната Андрея в село Галиче. Майка му пък нощес е звъняла в полицейските ръководства в района, с цел да пита за него.

За страдание обаче, момчето към този момент е било мъртво.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР