Снимки БулнюзСилният вятър, който вилня през последното денонощие във Враца

...
Снимки БулнюзСилният вятър, който вилня през последното денонощие във Враца
Коментари Харесай

Ураганен вятър събори некачествена изолация от блок във Враца

Снимки Булнюз

Силният вятър, който вилня през последното денонощие във Враца е съборил некачествена изолираност от жилищен блок, видя кореспондент на организация BulNews. Блокът се намира на ул. „ Дико Илиев “ в града под Околчица. Живеещите в него са били неприятно сюрпризирани, когато видели срутената мазилка на земята.

Изолацията се е отлепила от петия етаж, който е финален, и е паднала на тротоара. Цяло знамение е, че при случая няма потърпевши хора. Блокът е наоколо до учебно заведение, детска градина и хранителен магазин, което прави мястото доста оживено. Целият тротоар е покрит и прекосяването на пешеходците от там е невероятно. Хората слизат на пътното платно, където се движат колите, а това заплашва живота им.   



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, т
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР