Снимки: БулфотоВъншният минсистър Екатерина Захариева трябва да си подаде оставката,

...
Снимки: БулфотоВъншният минсистър Екатерина Захариева трябва да си подаде оставката,
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Колкото по-скоро Екатерина Захариева си подаде оставката, толкова по-добре е за интересите на България

Снимки: Булфото

Външният минсистър Екатерина Захариева би трябвало да си подаде оставката, защото не отбрани българската позиция. Това съобщи в изявление за " Фокус "  бившият боен министър и някогашен дипломат на България в НАТО Бойко Ноев.

" Стигнахме до такава степен, че Република Северна Македония ще остане без начало за договаряния, а България ще остане неразбрана от своите съдружници и сътрудници в невиждана интернационална изолираност. И този негатив се натрупа на нашето държавно управление след неуспехите с коронакризата, плана за бюджет, спадът на непознатите вложения и така нататък Това беше, казано с противоположен знак, черешката на тортата на неуспехите на настоящето ни ръководство. Причините са доста, зависи от коя страна ще се огледа. Това е и комплицирана картина от заблуди и илюзии и от двете страни, на опити за увъртане от македонска страна, само че е и, несъмнено, въпрос на недооценяване на личния запас за осъществяване на ползите. Аз не предлагам госпожа Захариева да си подаде оставката, тъй като са били неверни позициите, които отстоява, а за това, че тя не е могла да отбрани позициите, ясно декларирани от цялото българско общество, и подкрепено от 90% от българите, с изключение на от парламент, както споделих, и от министър председател, президент и така нататък Това е разликата. Нас не ни упрекват в това, че не сме прави, а за това, че не ни схващат. Колкото по-скоро госпожа Захариева си отиде или колкото по-скоро Борисов одобри нейната оставка, толкоз по-добре е за ползите на България. Тази халтура повече не може да продължава. И вие вижте какво се случва: нон-пейпъри писани на коляно, вижте неуспеха в Берлин. Много хора се чудят, какво в действителност България желае да реализира. И по тази причина отговорна персонално е тя ", съобщи той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР