снимки: БСП-Варна40 дръвчета засадиха във Виница“ кандидатите за народни представители

...
снимки: БСП-Варна40 дръвчета засадиха във Виница“ кандидатите за народни представители
Коментари Харесай

БСП-Варна засади 40 дръвчета във „Виница“


фотоси: БСП-Варна

40 дръвчета засадиха във „ Виница “ претендентите за народни представители от БСП-Варна. " Това е нашият алегоричен жест към града и към квартала, нашата поддръжка към всички, които се борят против изсичането на горите. Ще създадем всичко допустимо да ги запазим “, сподели лидерът на листата Борислав Гуцанов.



„ Това е следващата ни самодейност за облагородяване на града. През последните години засадихме рози, брези, елхички и други растителни типове на разнообразни места. Правим го, тъй като ни пука за Варна, за варненци, за чистия въздух и хубостта на града ни! “, добави третият в листата Павел Раличков.



И акцентира, че БСП-Варна е единствената, която застана един до друг с протестиращите против изсичането на 25 дка иглолистни гори на Франгенското плато в региона на „ Виница “.



Екологията е eдин oт ocнoвнитe приoритeти в предизборната стратегия на БCП. „ Пролетта е събуждане и време за смяна! Днес, тя е повече от нужна за България. 4-ти април е датата, на която можем да променим всичко. Излезте и гласувайте – без боязън и по съвест! “, прикани Борислав Гуцанов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

*публикация 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР