Снимки БККМТГалин Димов беше преизбран за председател на Българска Конфедерация

...
Снимки БККМТГалин Димов беше преизбран за председател на Българска Конфедерация
Коментари Харесай

Галин Димов бе преизбран за президент на кикбокса

Снимки БККМТ

Галин Димов беше избран отново за ръководител на Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай. Общото отчетно изборно заседание се състоя през днешния ден в хотел „ Панорама “ в град Велико Търново и на него 43-годишниятДимов бе единственият претендент за управителния пост.

Димов взе втори петгодишен мандат, откакто получи цялостно доверие от членовете на БККМТ. За неговото преизбиране за ръководител гласоподаваха 72 клуба и единствено 1 въздържал се. Галин Димов е ръководител и на варненския състезателен клуб „ Вокил “, който основава през 2007 година.



В управителният съвет от 7 души на БККМТ настъпиха промени. На мястото на Кирил Чакъров и Бойко Янчев влязоха интернационалния рефер Камен Славов и Никола Димитров, който ще поеме отдел маркетинг и реклама.

„ Благодаря за доверието на всички членове на конфедерацията, които гласоподаваха за мен. Този избор е индикативен, че работя в вярната посока и ще не преставам да надграждам за богатството на нашия спорт. През този мандат ни следва присъединяване в Европейските игри в Краков, Полша, а също по този начин чакаме удостоверение за включване в програмата на Олимпийските летни игри в Лос Анжелис през 2028 година “, съобщи след произбирането си за ръководител на БККМТ Галин Димов.



Следващото съревнование в спортния календар на Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай е държавното състезание в жанр лоу кик 10-12 март 2023г. в Шумен. В интернационален проект първата изява на националният ни тим по кикбокс ще е Световна купа във всички стилове от 15 до 21 май 2023 година в Истанбул, Турция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР