Снимки БФХБългарско трио ще ръководи финала на Световната купа по

...
Снимки БФХБългарско трио ще ръководи финала на Световната купа по
Коментари Харесай

Български съдии свирят финала на Световната купа по хандбал в Конгресна

Снимки БФХ

Българско трио ще управлява финала на Световната купа по хандбал за мъже във Варна. Съдиите Георги Дойчинов и Юлиан Горецов, както и делегатът Михаил Башев заслужиха доверието на Световната федерация и  получиха наряд за мача за купата в шампионата в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта.

От 20.30 часа през днешния ден в него един против различен се изправят тимовете на Куба, който надделя България с 36:29 и Кипър, който късно нощес се постановиха над Индия с 42:37.



В 18.15 часа в Двореца на културата и спорта България се изправя против Индия в спор за бронза.



Преди броени дни Дойчинов и Горецов получиха наряд за Световното състезание по хандбал за мъже до 21 години в Гърция и Германия (20 юни- 2 юли). Това ще бъде четвърто Световно състезание за съдийското ни дуо. Двамата имат и над 100 мача в Европа –  на три Европейски шампионати за подрастващи, дуели на национални тимове за мъже и дами,  срещи от Шампионска лига и останалите европейските клубни шампионати.

Башев пък е бил пратеник на две Световни шампионати за мъже, Световно състезание за мъже до 21 години, има край на Световното клубно състезание през 2022 година, край за подрастващи, Шампионска лига – мъже.

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР