Снимка ВМРО – ВарнаВъвеждането на задължителна наборна служба и военно

...
Снимка ВМРО – ВарнаВъвеждането на задължителна наборна служба и военно
Коментари Харесай

Каракачанов обсъди с воински организации във Варна въвеждането на задължителна наборна служба

Снимка Вътрешна македонска революционна организация – Варна

Въвеждането на наложителна наборна работа и военно образование в горните класове разискаха на среща във Варна водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов и представители на Воински съюз " Балкански щит ".

На събитието участваха и претендент депутатите от варненската листа на Вътрешна македонска революционна организация Иво Пазарджиев, Венцислав Сивов, Иван Иванов и Златина Любенова, а военните организации бяха показани от районния началник на съюза Димитър Митков и Райчин Райчев. 

На срещата бе разискван още Законът за запаса на въоръжените сили.

‘’Имаме цялостно единодушие във връзка с развиване на армията и военното обучение и в частност въвеждането на наложителна донаборна служба’’, сподели по време на срещата лидерът на листата на Вътрешна македонска революционна организация във Варна, Красимир Каракачанов. 

„ В последния мандат започнахме сериозна рационализация на армията, само че с изключение на въоръжение и техника, една мощна войска се прави от хора. В момента имаме пет пъти повече искащи да се включат редиците на българската армия’’, заключи Каракачанов. 

‘’Аз съм последовател на наборната военна работа и в никакъв случай не съм го крил. Успяхме да прокараме доброволната военна работа, само че ще работим в посока и на задължителната’’.

По думите му публичните настройки за въвеждане на наложителна казарма са повече от позитивни.

‘’От 10 майки, с които беседвам по тематиката, най-малко шест желаят синовете им да изкарат наборна работа. За мен това е задоволително явен знак за настройките на обществото’’,  добави още Красимир Каракачанов. По думите му патриотичното образование на младежта у нас е един от значимите фактори за образуването на национално съзнание.’’Няма по какъв начин да градим мощна страна без такова’’, безапелационен беше той. 

*Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР