Снимка ВМРО – ВарнаПастор Георги Георгиев обясни защо е решил

...
Снимка ВМРО – ВарнаПастор Георги Георгиев обясни защо е решил
Коментари Харесай

Пастор Георги Георгиев, ВМРО-БНД Варна: Целта ни е да защитим българите от идеологии, рушащи семейството

Снимка Вътрешна македонска революционна организация – Варна

Пастор Георги Георгиев изясни за какво е решил да стане кандидат-депутат от ВМРО-Варна и какви ще са неговите цели, в случай че влезе в Народното събрание. 

- Защо настоящ свещеник, свещеник, одобри поканата да се включи в кандидат-депутатската борба, и то точно от Вътрешна македонска революционна организация във Варна?

Това беше позицията, която ние като протестантски общества имаме, имам вяра, че и всички християни я имат. А точно, да опитаме да защитим българите от всевъзможни идеологии, рушащи фамилията и християнските полезности. Говоря съответно за джендър идеологиите. Всички би трябвало да се обединим и да застанем против тази инвазия, която идва от Запада. Целта им е да разрушат семейството като мъж и жена, да вкарат узаконяването на несъществуващи полове. Това е причината да приема поканата да се включа в гражданската квота на Вътрешна македонска революционна организация Варна тъй като считам, че полезностите, които те пазят съответстват напълно с нашите цели.Тoва е самодейна позиция и  всеки, който желае да резервира обичайните полезности, би трябвало да заеме, гласувайки за партии като Вътрешна македонска революционна организация, които пазят същите полезности. 



- Вие сте настоящ свещеник, само че какво като политик бихте създали по тематиката с джендър идеологиите?

- Политическите инструменти  в тази посока могат да са   - отбрана на фамилията и стимулирането на раждаемостта, приходите му, сигурност, отбрана на децата, обществени политики. Все неща, които Вътрешна македонска революционна организация предлага действително. Децата да бъдат отглеждани в фамилна атмосфера, а не в приемни фамилии или обществени институции,  да не се одобряват закони под въздействието на външни организации, които обаче разрушават фамилията и накърняват правата на децата.  Вместо това страната да подкрепи бедните фамилии или самотни родители, с цел да си отглежда децата, а не да дава парите на приемни такива.    

 

*Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

 

 

 

* Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

 

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР