Снимка УикипедияДжеф Безос, който вече е най-богатият човек в света,

...
Снимка УикипедияДжеф Безос, който вече е най-богатият човек в света,
Коментари Харесай

Джеф Безос печели милиарди от рекордните котировки на Амазон

Снимка Уикипедия

Джеф Безос, който към този момент е най-богатият човек в света, става все по-богат при пандемията от ковид след рекордното повишаване на акциите на Амазон (Amazon), осведоми ДПА, представен от Българска телеграфна агенция.

Котировките на колоса в онлайн търговията през вчерашния ден се покачиха с 5 на 100 до историческия най-много от 2238 $ за акция, от което Безос печели като главен акционер в компанията.

Според показателя на милиардерите на Блумбърг активите на Безос са нараснали цената си с 24 милиарда $ до 138,5 милиарда $ от началото на 2020 година.

Услугите за доставки на Амазон се радват на огромно търсене, защото хората си стоят у дома поради епидемията от COVID-19.

Компанията се бори да отговори на търсенето и клиентите би трябвало да се помиряват със закъснение на доставките или не съумяват да създадат поръчка.

Амазон е упреквана също така, че не прави задоволително за отбраната на чиновниците и куриерите си от ковид.

Инвеститорите обаче наподобява не се смущават от тези проблеми и макар цялостния спад на фондовите пазари акциите на Амазон са поскъпнали с близо 25 % от началото на годината.

Амазон разгласи по-рано, че ще наеме в допълнение изначало 100 000, а по-късно още 75 000 чиновници, напомня ТАСС. Компанията заяви също по този начин, че усилва почасовото възнагражение с по 2 $ в Съединени американски щати и Канада и 2 евро в доста страни от Европейски Съюз. Мерките са нужни на онлайн колоса, с цел да се оправи със забележителното увеличение на поръчките на фона на затворените физически магазини поради пандемията, добавя Българска телеграфна агенция.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР