Снимка УикипедияБащата на екоактивистката Грета Тунберг - Сванте Тунберг изрази

...
Снимка УикипедияБащата на екоактивистката Грета Тунберг - Сванте Тунберг изрази
Коментари Харесай

Бащата на Грета Тунберг: Тя страдаше от депресия и отказваше да яде, преди екопротестите

Снимка Уикипедия

Бащата на екоактивистката Грета Тунберг - Сванте Тунберг изрази страдание, че щерка му е станала това, което е в този момент. Актьорът Тунберг взе участие в предаване на Би Би Си Радио 4, написа вести.бг.

Той показа, че Грета е страдала от меланхолия в продължение на " три или четири години ", преди да стартира да пропуща часовете в петък, с цел да стачкува против изменението на климата през 2018 година. Той сподели, че заради депресията, тя спряла да приказва и отказала да яде. Сванте почнал да прекарва повече време с Грета и по-малката ѝ сестра Беата в дома им в Швеция.

14-годишната Беата е диагностицирана с хиперактивност с недостиг на вниманието, синдром на Аспергер и обсесивно-компулсивно разстройство. Тя към този момент е герой за феминистката идея и амбициозна певица. Грета има и Аспергер и обсесивно-компулсивно разстройство, само че тя уточни аутизма си като " свръхсила ", а не като тежест.

Съпругата на Сванте, известната оперна певица Малена Ерман, анулира договорите си, с цел да може да бъде дружно с останалата част от фамилията, сподели той. Когато започнаха да преглеждат въпроса за изменението на климата, Грета разви интерес към решаването на казуса. Сванте Тунберг описа, че е нарекла родителите си „ големи лицемери “ за това, че не вземат задоволително съществено казуса с климата. Въпреки удобното отразяване в медиите и признанията на западните политици и културни дейци, Грета не съумя да завоюва всеобщо самопризнание, защото мнозина я нарекоха жертва на принуждение над деца или допуснаха, че тя е манипулирана.

Сванте споделя още в предаването, че счита, че е " неприятна концепция " Грета да отиде на " фронтовата линия " в битката против изменението на климата, само че разяснява, че щерка му се оправя с рецензиите " необикновено добре ".

Баща ѝ съобщи, че се надява нещата да станат „ по-малко интензивни “ за фамилията и прибавя, че има вяра, че Грета в действителност желае да се върне в учебно заведение.

Той придружаваше Грета на нейните трансатлантически пътешествия, само че сподели, че няма да има потребност да го прави, защото на 17 януари тя навършва 17 години. „ Ако тя има потребност от мен там, ще се опитам да го направя “, споделя той, „ само че мисля, че тя от ден на ден и повече ще се оправя сама, което е отлично “.

Самата Грета Тунберг прикани хората да възприемат климатичните промени като действително изключително състояние в навечерието на Новата година. Климатичните промени са " екзистенциално изключително състояние ", към което най-сетне би трябвало да бъде проявено нужното отношение, без значение на партийните политики или политически отзиви, написа тийнейджърката.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР