Снимка: Trafficnews.bgОкръжна прокуратура Пловдив повдигна обвинение на 48-годишния медик Иван

...
Снимка: Trafficnews.bgОкръжна прокуратура Пловдив повдигна обвинение на 48-годишния медик Иван
Коментари Харесай

Страховит екшън предшествал кървавото убийство в Пловдив!

Снимка: Trafficnews.bg

Окръжна прокуратура Пловдив повдигна обвиняване на 48-годишния доктор Иван Димитров. Както първо и извънредно Блиц съобщи рентгенологът е задържан по отношение на убийството на Жоро Плъха, което бе осъществено предходната нощ в Пловдив. 

Разследването е в дейна фаза. Извършени за огледи, разпитани са доста очевидци. Имало е претършуване и изземване в дома на Димитров. Назначени са тройна съдебно-медицинска, ДНК и химически експертизи, включително за съществуване на барут и капсулен състав по взетите от обвинения обтривки, приобщени са записи от камери.

Медикът е бил арестуван през вчерашния ден. Жоро Плъха е влезнал да краде в дома му през нощта, имало е сборичкване. Доктор Димитров е бил засегнат в крайници от ножа на Плъха. Имало е гонене, а по-късно на открито, пред регионална администрация, лекарят е прострелял крадеца.

Доктор Димитров не е осъждан и не има позволение за носене на оръжие. Арестуван е за 72 часа. Вероятно ще се желае непрекъсната мярка задържане под стража. Лекарят е застрашен от затвор от 10 до 20 години.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР