Снимка: Sportal.bgTреньорът на Левски Славиша Стоянович е здраво стъпил на

...
Снимка: Sportal.bgTреньорът на Левски Славиша Стоянович е здраво стъпил на
Коментари Харесай

Треньорът на Левски: Имахме късмет при гола

Снимка: Sportal.bg

Tреньорът на Левски Славиша Стоянович е крепко стъпил на земята след победата с 1:0 над ЦСКА в първото издание на Вечното дерби   за сезон 2018/2019, написа Блиц.

" Доволен съм, тъй като дербито е характерен мач. Много е значимо да се печелят тези мачове. Играхме отговорно, дисциплинирано и съсредоточено. Правихме неточности, противникът също. Паулиньо и Обертан ни дадоха огромно преимущество, когато играха един на един “, разяснява Стоянович пред Диема Спорт след дербито.

„ Имахме и проект " А ", и проект " Б ", както и проект " Ц ". Имахме две-три хрумвания по какъв начин да стигнем до отбелязването на гол. Хубаво е, че Обертан вкара подобен гол. Може би имахме малко шанс при попадението ", добави треньорът на Левски.

„ Бяхме доста стимулирани. От доста години двата тима не са били на първите две места. Мачът бе доста значим. Сега би трябвало да се подготвим за идващия дуел, тъй като ще ни бъде доста мъчно. Днес нашите бранители бяха много съсредоточени. Наситихме центъра и се справихме със задачата “, проучва Стоянович. 

„ Мачът в Пловдив, който изиграхме, беше доста слаб. Аз не съм го криел. Трябва да се спокойни и виновни. Имаме още доста работа. Нужно е да бъдем още по-компактни. Не бива да си мислим, че сме създали кой знае какви неща. Футболът е непредвидим. Tрябва да бъдем съсредоточени. Имаме още доста работа, с цел да станем още по-добри, по-компактни. Трябва да сме спокойни и да работим. Благодаря на почитателите. На белградското дерби идват още повече хора ", добави Славиша Стоянович.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР