Снимка: Sportal.bgБившият футболист на Славия и Ботев Даниел Златков се

...
Снимка: Sportal.bgБившият футболист на Славия и Ботев Даниел Златков се
Коментари Харесай

Голям скандал с Даниел Златков! Участвал е в зверски бой

Снимка: Sportal.bg

Бившият футболист на Славия и Ботев Даниел Златков се е замесил в огромен скандал, разкри struma.com. Участникът във " ВИП Брадър " е взел участие в сборичкване, в което е потърпевш 21-годишния Оливър Златков.

Това откри полицейската инспекция по случая, станал в региона на Младежкия дом в Благоевград в събота против неделя, прибавя изданието. Прокуратурата стартира инспекция на случая и е открито присъединяване в багра на футболиста - ММА боецът Даниел Златков.

Прегледани са камерите на прилежащи заведения, както и на намираща се наоколо дискотека, и се вижда по какъв начин Златков и Оливър се бият, написа Блиц.

След побоя Оливър Златков е закаран в Спешно поделение на МБАЛ Благоевград, към 04:00 часа, където раните му са обработени и е освободен с ангажимента да направи рентгенови фотоси рано сутринта. Оливър не се върнал. От Спешния център са уведомили полицията. Започнало е следствие.

Златков не бе открит за коментар, само че полицията е снела пояснения. Все още не е ясно какъв е мотивът за зверския пердах. Днес преди обяд бе казано, че Оливър не е в болница, само че следобяд пристигна информация, че е настанен на лекуване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР