Снимка: Сайт на Черно море, видео: Диема Спорт, gong.bg, vbox7.comНаставникът на

...
Снимка: Сайт на Черно море, видео: Диема Спорт, gong.bg, vbox7.comНаставникът на
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Викахме по съдията и накрая даде фаул, от който ни вкараха

Снимка: Сайт на Черно море, видео: Диема Спорт, gong.bg, vbox7.com

Наставникът на Черно море Илиан Илиев остана отчаян от загубата на тима му с 1:2 от Локомотив в Пловдив.

Илиев призна, че тимът му е негодувал в тунела на почивката против съдията, който незабавно е отсъдил със старта на втората част фаул против варненци, след който пристигна и втория гол за Локомотив.
„ Отдавам загубата на това, че не можахме да си вкараме ситуациите. Същата работа като предходната година. Успяхме да се върнем в мача, имахме самодейността след тяхното повеждане втората част. Те играеха на контраофанзива, само че не успяхме да върнем гола. На полувремето викаме по съдията, крещим. Той ни свири незабавно фаул против нас и гол. В промеждутъците се игра малко футбол, защото влизаха лекари да асистират на контузените. Когато нямаме пространства, е мъчно и да стане, само че е и мъчно като се бави по този начин играта. Не е обикновено. С Тотнъм да играем, ще им скрием топката. Трябваше да сме по-настоятелни. Беше равносилен мач против конкурент, който набра доста самочувствие. Рискувахме да оставяме празни пространства на тим, който това му е силата ”, сподели Илиев пред Диема Спорт, представен от gong.bg.
„ Тази година за четири мача, в три от тях, получихме ранни голове.  Не мисля, че е наклонност, би трябвало да сме по-концентрирани ”, приключи наставникът на Черно море.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР