Снимка: ПФК Спартак Варна, фейсбукСептември играе във всеки мач за

...
Снимка: ПФК Спартак Варна, фейсбукСептември играе във всеки мач за
Коментари Харесай

Треньорът на Тервел за мача със Спартак: Играем винаги за победа

Снимка: ПФК Спартак Варна, фейсбук

Септември играе във всеки мач за победа, за награди и за по-горно класиране.

Това съобщи за „ Петел ” треньорът на отбора от Тервел Антон Стоянов във връзка гостуването на Спартак в неделя от 17 часа във Варна.

След четвъртия кръг в Трета лига – Североизточна група тервелци са на второ място с 9 точки, а спартаклии са трети, с 2 по-малко.

Спартак залага на силов футбол, защото футболистите му са добре готови физически. Имат бързи и положителни реализатори за тази група, публиката им е 12-ият състезател. Очаквам равносилен и оспорван мач, като ние ще се стремим да се противопоставим сполучливо, търпеливо ще чакаме нашите шансове в офанзива и в случай че се възползваме от тях и имаме шанс, можем да си тръгнем с точки, добави Стоянов.

Той разкри, че главно разчитат на юноши на Добруджа, които са играли в професионалния футбол, а някои като Кристиян Петков имат мачове за Литекс и в елита. Голмайстор на отбора до този миг в шампионата е Мартин Кирилов, който има 4 гола. Друго забавно име е бранителят Младен Димитров.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР