Снимка PexelsМащабна операция с участието на полицията, бреговата охрана и

...
Снимка PexelsМащабна операция с участието на полицията, бреговата охрана и
Коментари Харесай

Гърция планира мащабна операция за разпределение на ваксините

Снимка Pexels

Мащабна интервенция с присъединяване на полицията, бреговата защита и въоръжените сили към този момент е готова за съхранението и превозването на ваксини, когато първата доставка дойде на 26 декември, тъй че първите имунизации да стартират на идващия ден,ппише електронното издание на гръцкия вестник  Kathimerini .

Операцията включва защитата на петте особено оборудвани склада, където имунизациите ще се съхраняват след идването им. Те ще бъдат охранявани непрекъснато от полицията, пожарната, както и от хеликоптери и безпилотни летателни апарати. Местоположението им не е разкрито от съображения за сигурност, само че се знае, че те се намират в Атина, Солун, Крит и Тесалия.

Ваксините ще бъдат трансферирани в 1108 центъра за имунизация - които ще се усилват с времето - в специфични хладилни камиони с полицейски конвой. Планът планува 750 прехвърлянето дневно.

Трансферът до островите ще се прави със самолети C-130 и други налични авиационни средства.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР