Снимка PexelsЕвропейският съюз може да загуби до 100 милиарда евро

...
Снимка PexelsЕвропейският съюз може да загуби до 100 милиарда евро
Коментари Харесай

Европа с финансови загуби заради бавната ваксинация

Снимка Pexels

Европейският съюз може да загуби до 100 милиарда евро заради терзанията на вложителите по отношение на " бавния " ритъм на имунизационните акции. Анализатори означават, че битката против ковид върви по-бавно от предстоящото и това от своя страна води до закъснение на икономическото възобновяване и работата на бизнеса.

Освен това вложителите са загрижени от възходящото разпространяване на COVID-19 в Европейски Съюз, защото това може да наруши техните тактики.

На стадия на създаване на имунизациите Европейската комисия е договорила към 2,3 милиарда дози за страните-членки на съюза. Населението на Европейски Съюз е към 450 милиона.

Въпреки че използването на трите медикаменти е утвърдена на централно равнище в Европейския съюз, с производителите са подписани предварителни контракти.

Независимо от това, страните се сблъскват с незадоволително осъществяване на поръчките в нарушаване на отговорностите на фармацевтичните колоси

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР