Снимка PexelsБлизо 200 мигранти са изгубили живота си, съобщават от

...
Снимка PexelsБлизо 200 мигранти са изгубили живота си, съобщават от
Коментари Харесай

Миграционната служба: Над 170 жертви в Средиземно море за последните три дни

Снимка Pexels

Близо 200 мигранти са изгубили живота си, оповестяват от миграционната работа. Най-малко 172-ма души са се удавили във водите на Средиземно море в три обособени случая от последните три денонощия. Това оповестиха от Международната организация за миграция (МОМ), като подчертаха, че общият брой на удавилите се по един от най-смъртоносните направления за мигранти се е нараснал повече от два пъти, оповестява турският вестник  Yeni Safakq, представен от

„ През последните три дни получихме известия, че е имало най-малко три лодки “, които са потънали „ в централната част на Средиземноморието “, съобщи представителят на МОМ Сафа Мсехли на брифинг за пресата. Тя означи, че МОМ цитира данни, предоставени от неправителствени организации, опериращи със избавителни кораби в региона.

На единия от потъналите плавателни съдове е имало 130 души на борда. На останалите два са пътували надлежно 40 и двама души.

„ Така в действителност броят на починалите в централната част на Средиземноморие доближава покрай 500 души, което е съвсем три пъти повече от броя на жертвите за същия интервал на предходната година “, съобщи Мсехли.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР