Снимка Pexels САЩ ограничава гражданите си с предупреждение. Американските центрове

...
Снимка Pexels САЩ ограничава гражданите си с предупреждение. Американските центрове
Коментари Харесай

САЩ призовават да се избягват пътуванията до Испания, Португалия, Кипър и Киргизстан

Снимка Pexels
Съединени американски щати лимитира жителите си с предизвестие. Американските центрове за надзор и предварителна защита на болести и Държавният департамент предлагат на американците да заобикалят пътуванията до Испания, Португалия, Кипър и Киргизстан поради възходящия брой на случаите на ковид в тези страни, съобщи Ройтерс. Те са включени в най-високата 4-та степен на епидемиологичен риск, написа.

Преди седмица сходно предизвестие беше издадено за Обединеното кралство, а през вчерашния ден и  за Куба.

Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите показват угриженост и за възходящия брой на инфекции в Израел, Западния бряг и Газа. Те предлагат неимунизираните пътниц да заобикалят пътуването до тази част на света.

По-рано Белият дом съобщи, че поради разпространяването на Делта разновидността на ковид и увеличението на заболеваемостта от Covid-19 ще остави в действие всички ограничавания за пътувания до Съединените щати.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР