Снимка PexelsПетел продължава да следи как се борят в съседна

...
Снимка PexelsПетел продължава да следи как се борят в съседна
Коментари Харесай

В Гърция въведоха пълна карантина до 11 януари

Снимка Pexels

" Петел " продължава да следи по какъв начин се борят в прилежаща Гърция с ковид. Очакванията бяха, че при започване на 2021 година ще има смяна в ограниченията. Това в действителност се случи с предписание на управляващите, само че обратно на това, на което се надяваше гръцкият народ.

Вместо предстоящото постепенно и последователно унищожаване на ограничаващите ограничения гръцкото държавно управление изненадващо вкарва цялостна карантина до 11 януари.

На ексклузивен брифинг представителят на държавното управление Стелиос Пецас заяви за строги забрани, които влизат в действие от на следващия ден в 6 часа сутринта. Затварят още веднъж козметични салони, книжарници и се не разрешава да работят магазините с авансово непокътнат час за посещаване. Остават отворени единствено магазини за хранителни артикули, аптеки и бензиностанции.

Вечерният час още веднъж е от 21 часа до 5 сутринта.

Излизането е позволено единствено по неотложност и на работа.

Това е персонално решение на премиера Кириакос Мицотакис, изясни непредвидения ход представителят на държавното управление Пецас. Мерките са ориентирани към преодоляване на болестта преди да отворят всички учебни заведения на 11 януари, написа Novini.bg.

В Гърция са въведени ограничаващи ограничения от началото на месец ноември, което промени напълно епидемиологичната конюнктура.



Не се трансформира протоколът за влизане в Гърция, като дружно със наложителен негативен тест за ковид на всички влизащи в страната се прави и бърз тест на границата,  задължителна е тридневната карантина.

Опозицията изиска оставката на министъра на образованието с обвиняване, че не може да сътвори сигурност на децата в учебно заведение и слага цялата страна под карантина.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР