Снимка: ПетелОблачно и мъгливо ще бъде времето в голяма част

...
Снимка: ПетелОблачно и мъгливо ще бъде времето в голяма част
Коментари Харесай

Облачно и мъгливо време в голяма част от страната днес

Снимка: Петел

Облачно и мъгливо ще бъде времето в огромна част от страната през днешния ден. На места ще има ръмежи. Временни разкъсвания на облачността ще има след обяд над Югозападна България. Минимални температури сред 0° и 5° и оптимални сред 2° и 7°, в крайните югозападни региони до 9-10°.

Над планините ще е най-вече облачно, на обособени места със слаби снеговалежи. След обяд над масивите от Югозападна България ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. Ще духа слаб, по високите и открити елементи – до сдържан северозападен вятър.

Максималната температура на 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към минус 2°.

В сряда сутринта в низините и котловините към момента ще бъде облачно и мъгливо, на обособени места в Северна България ще превали слаб дъжд. Постепенно видимостта ще се усъвършенства. Дневните температури ще се покачат. В четвъртък и петък стоплянето ще продължи – тук-там дневните температури ще доближават към 15°. Облачността ще е раздрана, по здрач в петък от северозапад ще стартира да се усилва.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР