Снимка Петел“Треньорът на Спартак Васил Петров изрази задоволство от поредните

...
Снимка Петел“Треньорът на Спартак Васил Петров изрази задоволство от поредните
Коментари Харесай

Васил Петров: Имаше удари без топка срещу играчи на Спартак в Симитли

Снимка „ Петел “

Треньорът на Спартак Васил Петров изрази удовлетворение от следващите трите точки за отбора, извоювани в Симитли, само че не и от изискванията за игра.

„ Това не беше дуел, който дава отговор на равнището на Втора лига. Нервен мач, още до 15-ата минута с изключение на аления картон имаше два-три удара без топка против наши играчи. Явно мислеха, че ще ни респектират, само че ние не сме тим, който ще го допусне “, съобщи за „ Петел “ Васил Петров.

„ Последваха доста провокации от страна на домакините и влизания, които постоянно прекосяваха границите на допустимото. Играта се изнерви, стана накъсана, футбол на процедура не се игра. Теренът не бе добър, само че това не е опрощение, защото нашият също не е в мечтаното положение. Най-важното е, че победихме, само че в Симитли доста тимове ще губят точки “, добави Петров.

„ Вече се оформиха пет-шеста отбора, които ще се борят за елитна промоция. Сред тях са Етър и Миньор, с които следва да се срещнем. Но за нас всеки мач е значим и ще продължим постоянно да гоним максимума и да се стремим да поддържаме непрекъснато положително игрово равнище “, сподели още Петров.

„ Дадох три почивни дни на момчетата и в сряда от 16 часа ще подновим тренировки. В паузата на шампионата не планираме контрола, защото местоположението не го разрешава. Около нас са единствено Черно море и Добруджа, с които няма по какъв начин да играем “, добави наставникът.

„ Ще продължим да упражняваме в Оброчище, с цел да пазим нашия терен, на чието тревно покритие се правят усъвършенствания и положението му малко се усъвършенства. Очаквам Мехмед Сабри да се възвърне от травмата и да е разполагаем за семейството против Янтра на 16 октомври. Други кадрови проблеми нямаме “, приключи Васил Петров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР