Снимка: Петел, архивОт 13 ч. до 16 ч. ще бъде

...
Снимка: Петел, архивОт 13 ч. до 16 ч. ще бъде
Коментари Харесай

Ограничават временно движението по Аспаруховия мост утре

Снимка: Петел, списък

От 13 ч. до 16 ч. ще бъде лимитирано придвижването в посока Варна в дребен сектор от Аспаруховия мост за ремонт на остаряла дефектирала фуга. По време на ремонтните работи придвижването ще се прави в двете посоки в платното за Бургас. Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават пътната сигнализация, оповестява Българска национална телевизия.

Дефектиралата фуга е на оборудване 9 от общо 11 на Аспаруховия мост. На тази част от оборудването не е осъществяван ремонт от построяването му преди повече от 40 години. Агенция " Пътна инфраструктура " прави това конкретизиране във връзка изказвания в обществените медии, че още веднъж ще се ремонтира оборудването, обновявано в интервала 2016-2020 година

Аспаруховият мост е в употреба от 1976 година и се състои общо от 11 уреди. Основна връзка е на жк " Аспарухово " с останалите квартали от община Варна. През 2016 година стартира поетапното възобновяване на моста и до момента са ремонтирани уреди 1, 2, 3, 4, 5 и 6. През юни т.г. приключиха строителните работи на оборудване 6.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР