Снимка: Novini.bgВ Община Враца не е постъпвало официално намерение за

...
Снимка: Novini.bgВ Община Враца не е постъпвало официално намерение за
Коментари Харесай

Кметът на Враца: Няма да позволим складирането на отпадъци

Снимка: Novini.bg

В Община Враца не е постъпвало публично желание за преправка на пластмаса. Това сподели кметът на града Калин Каменов по отношение на проверяваната от ДАНС и екоинспекцията площадка, на която се съхраняват над 50 тона излезли от приложимост консумативи за принтери, представляващи неопасен боклук.

,,Във Враца няма да позволим складирането на боклуци, нито пък тяхното горене, нито пък депониране на нашето бунище. На този стадий притеснителното е, че има концепция за преправка на тази пластмаса без термично култивиране, което обаче по никакъв метод не е нито входирано в общината, нито е в съгласие с Регионалната ревизия по околната среда. Няма по какъв начин да се разяснява тематика, в случай че към момента няма план и няма импортирани документи за каквото и да било публично желание в Община Враца ”, разяснява Каменов пред bTV.

По-рано денем притежателят на площадката Илиян Ангелов беше безапелационен, че притежателите на боклука имат намерение да го преработват и че складираната суровина е предопределена за произвеждане на артикули с добавена стойност.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР