Снимка: Novini.bgКогато премиерът на най-мощната провинция на Германия, моторът на

...
Снимка: Novini.bgКогато премиерът на най-мощната провинция на Германия, моторът на
Коментари Харесай

Борисов: Първи сме в Европа по задържани, дадени на съд и осъдени каналджии

Снимка: Novini.bg

Когато министър председателят на най-мощната провинция на Германия, моторът на Германия, даде оценка за България, мисля, че тя е най – миродавната “, съобщи на взаимен брифинг с премиера на Бавария Маркус Зьодер министър – ръководителят ни Бойко Борисов, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Днес в Министерски съвет двамата министър председатели подписаха декларация за желание сред България и Бавария за съдействие в региона на сигурността и противодействието на престъпността.

" В тежки времена България се потвърждава като постоянен европейски сътрудник ", съобщи Зьодер. „ България демонстрира какъв брой мощна и постоянна е тя и какъв брой мощни, значими и значими са напъните за опазване на сигурната в рамките на Европейски Съюз. България също получи поддръжка от Европейски Съюз за отбраната на външната граница, само че тя и със лични средства вложи доста старания, с цел да обезпечи точно отбраната на тази външна граница “, съобщи още Маркус Зьодер.

„ На първо място сме в Европа по арестувани, дадени на съд и наказани каналджии. Можем да се съревноваваме, с която страна кажете в Европа за това “, сподели Бойко Борисов. Той регистрира, че отпуснатите пари за защита на границата от Европейска комисия са свършили добра работа. „ И ние от нашия бюджет влагаме непрестанно за защита на границата “, добави въпреки всичко той.

Очаквайте детайлности!





ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР