Снимка Нова твПериодът, откакто не съм в парламента, е един

...
Снимка Нова твПериодът, откакто не съм в парламента, е един
Коментари Харесай

Радан Кънев: Случаят със суджука в Добрич се развива всеки ден във всеки български град

Снимка Нова тв
Периодът, откогато не съм в Народното събрание, е един от най-хубавите в живота ми, тъй като в никакъв случай до момента не бях отделял толкоз време на фамилията си. Сега имам тази опция и не преставам да го върша ”, сподели в предаването „ Комбина ” на Нова тв Радан Кънев.
„ В положението на заспалост, в което се намира кабинетът „ Борисов 3 ”, доста мъчно би починал. Мечките доста рядко умират по време на зимния си сън, в случай че са се нахранили добре преди този момент със сланина ", счита Кънев. Според него ръководството е натрупало доста сланина, а държавното управление ще стои на власт тъкмо толкоз, колкото желае.
С отпратка към настоящата тематика за „ Суджукгейт ” той добави, че насъбраната сланина е от суджуци.
„ Случаят със суджука в Добрич се развива всеки ден във всеки български град. Но в общия случай става въпрос за кеш, а не за суджуци ”, сподели още Кънев.
„ Тежката политическа загуба на цялото демократично пространство през март месец беше загуба за стотици хиляди българи, които или гласоподаваха за партии, които не влязоха в Народното събрание, или бяха принудени да създадат непоносим компромис, гласувайки за ГЕРБ, с цел да спрат антиевропейската логорея на Българска социалистическа партия, която същински ги стресна ”, счита Радан Кънев.
„ Когато поемаш огромни опасности и гониш цели, които са непостижими, доста постоянно е допустимо да загубиш тежко. Не бих се самобичувал. Очевидно е, че имах доста неверна преценка за „ Да, България ”. Имаше прекомерно огромен залог за една карта. Аз заложих всичко, както и огромна част от управлението на ДСБ ”, призна Радан Кънев.
„ Бих посъветвал хората, които ще сплотяват дясното оттук насетне, да си слагат същите високи цели и може би по-ясно да виждат риска от крах, тъй като имаме опит ”, добави той

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР