Снимка: Мартин Карбовски, фейсбукНашите пътища са изядени от асфалтени Баби

...
Снимка: Мартин Карбовски, фейсбукНашите пътища са изядени от асфалтени Баби
Коментари Харесай

Мартин Карбовски: Нашите пътища са изядени от асфалтени Баби Яги

Снимка: Мартин Карбовски, фейсбук

" Нашите пътища са изядени от асфалтени Баби Яги ". Това съобщи в ефира на предаването " Делници " по телевизия " Евроком " журналистът Мартин Карбовски. Той се изрече остро против обстановката в България.

" В Европа има хубави пътища, черните са в България. Нашите пътища са изядени от асфалтени Баби Яги. През нощта с костеливи пръсти късат части от асфалта и поради това ние страдаме доста. У нас продължава да се краде бъдещият асфалт “, уточни той.

" Нашата назадничавост идва от това, че не ни се работи, мързеливи сме и поносим бей, който е неправдив и апаш “, добави журналистът.

Карбовски разяснява и издаването на новото издание на документалния разказ „ Черните пътища на Европа “:  " Пътувайте. Да се обиколи Европа с 200 евро е изцяло допустимо. България изостава, тъй като липсват пътешественици. Не отиваме там, с цел да забележим какво се случва и да разкажем, даже и да откраднем някаква концепция. Ние отиваме да им купим колбаса и да им работим в кланицата – това не е странствуване. Това не е и изменничество, то е оцеляване “.

13 години след написването на " Черните пътища на Европа " от журналиста Мартин Карбовски, животът, времето и публиката взеха решение, че е време за ново издание на документалния разказ
Обновено – със фотоси, правени от създателя по време на пътуването му в Европа и с нов увод, в който Карбовски проучва отново и отново по какъв начин по този начин му се случи да стане „ артист на разпада и пиар на кошмара “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР