Снимка: Канал 3Най-сложното нещо в политиката е коалицията. Политиката е

...
Снимка: Канал 3Най-сложното нещо в политиката е коалицията. Политиката е
Коментари Харесай

Депутат от Обединени патриоти: Коалицията е сложно нещо, но няма проблем между Борисов и Симеонов

Снимка: " Канал 3 "

Най-сложното нещо в политиката е обединението. Политиката е на първо място стъпки на вероятното. Категорично няма проблеми в обединението. С сътрудниците от ГЕРБ работим добре. Бойко Борисов и Валери Симеонов са мощни характери и водачи. Това сподели Славчо Атанасов от Обединени патриоти пред bTV.

" Винаги в обединението има някакви проблеми, работата не върви постоянно безпрепятствено, постоянно има комплицирани обстановки, значима обаче е посоката. В една коалиция постоянно има напън от партиите. И двамата са рационални и несъгласията ще бъдат преодолени. Никой не желае предварителни избори тъкмо в този момент. Убеден съм, че ще надделее рационалното ", добави Атанасов.

" Втори въжен превоз на Банско изрично би трябвало да има. За 10 години в страната не се е построил нито един въжен превоз ", добави Славчо Атанасов.

" Във всяка една партия има черни овце. Това е цялост от доста хора и не всички са качествени ", акцентира депутатът. Славчо Атанасов приказва и по тематиката за експанзията измежду децата от позицията на някогашен учебен психолог.

" За три години в учебно заведение експанзията се е нараснала два пъти. Сигналите за експанзия до 2016 година са 3268, а за 2016 година - 7018. Децата копират модела на родителите си. 20 години не се направи нищо и политиците имат голяма виновност. Добра стъпка е медиацията, с която се дава опция за помиряване на родителите при бракоразвод ", сподели още Славчо Атанасов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР