Снимка: Канал 3Мисля, че Валери Симеонов премина границата, не биваше

...
Снимка: Канал 3Мисля, че Валери Симеонов премина границата, не биваше
Коментари Харесай

Караянчева: Валери Симеонов премина границата

Снимка: " Канал 3 "

" Мисля, че Валери Симеонов мина границата, не биваше да се наскърбяват по този метод дамите. Аз мисля, че той осъзна това ". Това разяснява ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева по бТВ, написа " Канал 3 ".

Опитахме се да осъществим всички стремежи и потребности на майките на деца с увреждания и на хората с увреждания. Думи се изтървават, хората се извиняват. Законът за хората с увреждания се трансформира и се приготвя за второ четене. Променихме го, с цел да успокоим народа ", добави Караянчева.

" Важното е да решим проблемите на тези дами. Имаме почит към тяхното всекидневие и това, че всеки ден отдават обич на болните им дечица. Правителството не се крепи на Валери Симеонов, а на обединението. Симеонов не крепи третото държавно управление на Борисов. Решението на дребната коалиция е такова - да не подава оставка вицепремиерът ", разкри ръководителят на Народното събрание.

" Ние показахме, че можем да се простим даже да не сме сбъркали ", безапелационна бе Караянчева.

" Валери Симеонов би трябвало да направи корекции в държанието си. Не е време за избори, време е да работим градивно ", приключи Цвета Караянчева.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР