Снимка Инстаграм/Гери ДончеваВаксината, която си постави хубавицата Гери Дончева, вече

...
Снимка Инстаграм/Гери ДончеваВаксината, която си постави хубавицата Гери Дончева, вече
Коментари Харесай

Съставиха актове на болницата, в която работи Гери Дончева

Снимка Инстаграм/Гери Дончева

Ваксината, която си сложи хубавицата Гери Дончева, към този момент има последици за болничното заведение, в която работи.  След инспекция на Столичната районна здравна ревизия са формирани актове за определяне на административно нарушаване на шефовете на Многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Сердика “ ЕООД и Специализирана болница за интензивно лекуване „ Свети Лазар ” ООД.

Актовете са на съображение член 5, алинея 2 от Наредба № 15 от 2005 година за имунизациите в Република България и т. 4 от Заповед № РД-01-726/23.12.2020 година на министъра на опазването на здравето, написа Novini.bg.

Според нея имунизационната акция би трябвало да стартира предпочитано, като обгръща лица от целевите групи, избрани с етапи I-V на Националния проект за имунизиране против COVID-19 в Република България.

За нарушаването, според член 229, алинея 3 от Закона за здравето, ще се наложи имуществена глоба в размер от 500 до 2000 лева

Припомняме, че преди дни бившата моделка и водеща Гери Дончева, която работи в една от санкционираните лечебни заведения, се похвали с видео, че се е ваксинирала против ковид, макар че не попада измежду лицата, които би трябвало да се имунизират в първата вълна.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР