Снимка и видео: ТуитърАмериканският боксьор Дионтей Уайлдър защити световната си

...
Снимка и видео: ТуитърАмериканският боксьор Дионтей Уайлдър защити световната си
Коментари Харесай

Дионтей Уайлдър отново нокаутира Ортис

Снимка и видео: " Туитър "

Американският боксьор Дионтей Уайлдър отбрани международната си купа във версия Световен боксов съвет (WBC) в свръхтежката категория при експертите, написа Блиц.

На кръга в Лас Вегас Бронзовия бомбардировач нокаутира кубинеца Луис Ортис в седмия рунд и по този начин продължава без загуба в своята профи кариера. 34-годишният Уайлдър към този момент има 43 победи (42 с нокаут) и едно тъждество. За американеца това е втора победа над Ортис, откакто нокаутира кубинеца в десетия рунд на 3 март 2018 година

Според съдийските карти американецът беше изоставащ с 54:60 след шестте рунда. Той също губеше седмия рунд, само че две секунди преди гонга съумя да пласира прекрасен десен прав в главата на кубинския Кинг Конг. Това беше задоволително. Луис Ортис падна на пода. Съдията стартира да отброява, 40-годишният кубинец съумя да се изправи, само че това не беше задоволително. Реферът отсъди победа за Бронзовия бомбардировач с нокаут.

Уайлдър е шестият настоящ първенец с 10 следващи отбрани на международната си купа. С 95% нокаути, той е и водач по този индикатор във безконечната класация. Сега на американеца следва нов мач против Тайсън Фюри. Мачът ще бъде през февруари. Циганският крал е единственият противник, който Бронзовия бомбардировач не съумя да победи. Двамата се срещнаха на 1 декември 2018 година и мачът приключи наедно. Фюри също няма загуба през кариерата си – 29 победи (20 с нокаут) и едно тъждество.

WILDER WITH THE RIGHT HAND FROM GOD!

TILL THIS DAY!#WilderOrtiz2#BombSquadpic.twitter.com/0dHQlI0c8Z
— Second Deck Sports (@2nddecksports) November 24, 2019
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР