Снимка: FlickrРевнив мъж от Санк Петербург уби жената, с която

...
Снимка: FlickrРевнив мъж от Санк Петербург уби жената, с която
Коментари Харесай

Жестока трагедия в този град! Ревнив мъж уби любимата си, а после

Снимка: Flickr

Ревнив мъж от Санк Петербург умъртви дамата, с която се срещал, откакто научил, че е записана в уебсайт за запознанства. Мъжът погребал жертвата в гората покрай Псков, оповестява " Фонтанка ".

За изгубването на жителката на Санкт Петербург нейните родственици подали сигнал в полицията. Жената тръгнала с колата си още на 30 юни, само че през нощта не е пристигнала при щерка си, която била на летен лагер. Това бил обезпокоителен знак, защото майката всеки ден звъняла по телефона на своето момиче, написа Life.ru.

Убиецът е открит с помощта на камерите за видеонаблюдение, на които се видяло, че Митсубиши-то на изчезналата жена се ръководи от 36-годишният гражданин на област Твер Аркадий.

Също по този начин в гората полицията намерила мъртво куче, което нападателят оставил единствено след убийството. В непосредственост до животното се намирало и тялото на дамата.

Според следователите по време на спор за страница в уебсайт за запознанства арестуваният пребил дамата до гибел и опитал да скрие тялото й.

Срещу мъжа е възбудено наказателно дело за „ ликвидиране с особена свирепост ".

Превод: „ Петел ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР