Снимка: ФлагманЗапочват първите разплащания към кредиторите на фалиралата преди 4

...
Снимка: ФлагманЗапочват първите разплащания към кредиторите на фалиралата преди 4
Коментари Харесай

Започват разплащания с кредиторите на КТБ, връщат на Доган 76 000 лева

Снимка: Флагман

Започват първите разплащания към кредиторите на банкрутиралата преди 4 години Корпоративна комерсиална банка, оповестява Българска национална телевизия. Синдиците са съумели да съберат 570 млн. лева от активите на финансовата институция , които ще бъдат разпределени измежду повече от 7 000 кредитори.

Най-голяма част от парите по листата на синдиците ще отиде във Фонда за гарантиране на влоговете - 409 млн. лева Те съставляват малко над 10% от общите вземания на фонда. Сред най-големите кредитори се подрежда и една от актуалните банки в страната. Над 10 млн. лева има да получава столичната " Топлофикация ".

Средства ще бъдат възобновени и на " Булгартрансгаз ", БДЖ, както и на физически лица. Сред имената в листата са тези на Ахмед Доган, който има да получава повече от 76 000 лева и някогашния мажоритарен притежател на КТБ Цветан Василев с близо 21 000 лева
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР