Снимка: FIBA.comМартин Коцев се разделя с родния си клуб Черно

...
Снимка: FIBA.comМартин Коцев се разделя с родния си клуб Черно
Коментари Харесай

Мартин Коцев се разделя с баскетболния Черно море Тича

Снимка: FIBA.com

Мартин Коцев се разделя с родния си клуб Черно море и ще търси ново предизвикателство за сезон 2019-20. 21-годишният гард бе един от водачите на варненци досега, само че не стартира подготовка с отбора и сега обмисля къде да продължи кариерата си, написа BGbasket.com.

``
реклама

През последната спортна година Мартин изигра 39 срещи - за Черно море и Икономическия университет - като и за двата състава записа мощни мачове. В НБЛ той записва приблизително по 10.9 точки, 5.6 битки, 4.6 асистенции и 1.8 откраднати топки за 22 дуела.

Коцев е един от потвърдените играчи от своя набор 98 и през 2017-а към този момент бе на проби в Италия, където остави отлични усещания. Той носи и националния екип на другите възрасти от кадети до младежи, за последно през предходната година.

Интерес към гения имаше от други български тимове и предишното лято, само че тогава той бе привързан с контракт с Черно море.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР