Снимка: Феййсбук/Димитър РачковПопулярният телевизионен водещ Димитър Рачков предизвика положителни емоции

...
Снимка: Феййсбук/Димитър РачковПопулярният телевизионен водещ Димитър Рачков предизвика положителни емоции
Коментари Харесай

Рачков пусна снимка с плюшени играчки. Феновете му предполагат, че чака бебе

Снимка: Феййсбук/Димитър Рачков

Популярният ефирен водещ Димитър Рачков провокира позитивни страсти в своите почитатели. Актьорът разгласява в обществените мрежи фотография, на която е с две плюшени играчки и балони. Сред феновете му незабавно потеглиха догатки дали това е намек, че обичаната му Анита към този момент е бременна.

Известният артист и плеймейтката са гаджета към този момент от половин година и може би са решили да имат общ правоприемник. Напоследък Анита е дейна онлайн, единствено когато комикът има шоу и би трябвало да хвали достиженията му пред аудитория,  иначе хубавицата не се появява прекомерно постоянно в общественото пространство. Подозренията пък, че Рачков се крие зад Бебето в тв шоу Маскираният артист отпаднаха съвсем на 100 %, само че се появи една друга версия - в случай че Геро бъде карантиниран поради другарство с Локо, брачната половинка на признатия в болница с Ковид-19 Стенли, то Рачков сигурно ще би трябвало да го замести. 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР