Снимка Фейсбук/Станислав НедковСтанислав Недков отправи призив, на който, ако се

...
Снимка Фейсбук/Станислав НедковСтанислав Недков отправи призив, на който, ако се
Коментари Харесай

Стъки: Да заменим чалгата с хоро пред Президентството на 5 май в 10,30 часа

Снимка Фейсбук/Станислав Недков

Станислав Недков насочи апел, на който, в случай че се отзоват доста хора, ще стане много забавно пред Президентството в сряда. 

Христос Воскресе, другари! След апела ми от предходната седмица да излезем и защитим демокрацията и правата си, получих хиляди поздравления и поръчки за поддръжка. Всички естествени и рационални български жители сме обезпокоени от протичащото се в страната. Политически терористи отхвърлят и унищожават всичко направено до момента. Влизат в държавни предприятия и министерства, желаят от администрацията да им съобщи класифицирана информация, касаеща националната сигурност на флашка, която да разнасят в джобовете си.

Така стартира Стъки поста си в обществената мрежа.

Петорната коалиция - Шоуто на Слави, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Демократична България и Мутрите, изземва съществени човешки права, като правото на глас. Посред нощите подмолно се одобряват противоконституционни изборни правила, посредством които да се попречи на милиони българи да гласоподават. На последните избори над 2 200 000 българи избраха да гласоподават с хартиена бюлетина, макар, че в секцията имаше и машини. Това са възрастни хора, такива които не боравят с компютри, или просто хора, които не имат вяра в честността на машинното гласоподаване. На идните през лятото избори тези хора няма да имат право на избор и е доста евентуално множеството от тях да не отидат да гласоподават.

Лъжа е, че посредством машините ще се вдигне изборната интензивност и повече българи ще могат да гласоподават.

Досега в секцията можеха да гласоподават по едно и също време по двама души и все пак на доста места имаше дълги опашки. С напълно машинното гласоподаване, когато във всяка секция ще има единствено една машина опашките ще са километрични.

Отварянето на безграничен брой секции идва под инженерството на президента, посредством гласовете на трите нови обединения и поддръжката на Движение за права и свободи. Започват да се удостоверяват слуховете за спогодба сред президента и Движение за права и свободи за поддръжка за втори мандат през есента.

Вече не е належащо някой да извозва хората от Турция, с цел да гласоподават тук. Това ще се случва във всеки дюкян в южната ни съседка, със покровители и наблюдаващи единствено на Движение за права и свободи. Това подсигурява удвояване на резултата на Движение за права и свободи и преизбирането на Радев за втори мандат.

Такива съществени промени, касаещи демократичното развиване на страната се вършат след доста необятно публично разискване, което в тази ситуация не беше направено.

Скъпи другари,

има поръчка от страна на Българска социалистическа партия, че няма да прави опит да сформира държавно управление и още в сряда ще върне мандата.

Нека в сряда, да се съберем в 10:30 пред Президентството и да желаяме оставката на Румен Радев, като преди този момент разпусне този злотворен парламент, формиран от политически темерути, нежелаещи да си приказват един с различен.

Партийни хамелеони и слънчогледи прескачащи от партия в партия, които ни се показват за нови лица и борци против статуквото. Същите, обратно във времето взели участие, като депутати и министри в по този начин нареченото статукво. Ние помним, колкото и на тях да не им харесва това.

Тези, които викаха “мутри вън ” се оказаха мутри в бели якички, които в среднощ по мрачно и подмолно одобряват изборни правила, издават укази и ги обнародват в ексклузивен брой на Държавен вестник. В почивния ден на Разпети петък.

НЕКА В СРЯДА В 10:30 ЗАМЕНИМ ЧАЛГАТА С ХОРО!

Вярвам и съм уверен, че болшинството от българските жители сме рационални, естествени и мъдри хора, искащи да съхраним традициите ни, Православието и естественото семейство сред мъж и жена.

Нека покажем другото лице на митинга.

Моля всеки да носи българския байрак на гърба си, който има национална носия да я облече, и дружно да изиграем едно голямо българско хоро пред Президенството, написа още в персоналния си профил във фейсбук Станислав Недков.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР