снимка: Фейсбук/Спорът за здравните мерки е вреден без правителството да

...
снимка: Фейсбук/Спорът за здравните мерки е вреден без правителството да
Коментари Харесай

Радан Кънев прогнозира, че Борисов ще изиграе доброто ченге и ще смекчи новите мерки

снимка: Фейсбук/

„ Спорът за здравните ограничения е нездравословен без държавното управление да е показало икономическите и обществени ограничения за отплата. Здравните ограничения са нужни, незабавни, закъснели. Но те не могат да бъдат наложени и даже обсъждани без икономическите “, това разяснява във Facebook евродепутатът от ДБ/ЕНП Радан Кънев.

Според него властта употребява строгите здравни ограничения като политически и психически капан и вместо да предложи всеобхватна и съгласувана политика за битка с рецесията, насъсква жителите и общностите едни против други. „ Следващата стъпка е Борисов да изиграе “доброто ченге ” и да обезсмисли предложенията на Министерство на здравеопазването и щаба... “, предвижда Кънев.

Той прибавя още:

„ Здравни ограничения без нов бюджет и стопански пакет обезщетения не са сериозна основа за диалог и публично единодушие. А налагането им, на фона на разхитителен, предизборно- “социален ” бюджет, е чисто закононарушение, също както и бездействието на фона на рекорден брой жертви, изключително измежду медиците. “

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР