Снимка Фейсбук/Кирил ДомусчиевШефът на КРИБ Кирил Домусчиев коментира нападките срещу

...
Снимка Фейсбук/Кирил ДомусчиевШефът на КРИБ Кирил Домусчиев коментира нападките срещу
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев: Олигархът Прокопиев за пореден път лъже за мен и брат ми

Снимка Фейсбук/Кирил Домусчиев

Шефът на КРИБ Кирил Домусчиев разяснява нападките против него от страна на Иво Прокопиев.

Ето какво написа Домусчиев в персоналния си профил във фейсбук: 

" Днес с неразбиране прочетох в " сериозното " издание на олигарха Прокопиев по какъв начин с брат ми стоим зад някакви строителни компании, дълбачки и далавери за милиони ( " спекулация " е бизнес или договорка, в които Прокопиев не взе участие!).

Това са следващите неистини и внушения, които този олигархичен кръг хвърля против нас. Чрез своите медии, Неправителствени организации и политически креатури (самият Борисов удостовери, че през годините Прокопиев постоянно е имал свои министри и назначения) този кръг непрекъснато тормози естествения бизнес в страната.

Всеки, който ни познава, знае, че нашата група е индустриална и не се занимава със строителство, пътища, дълбачки...

Ние годишно влагаме стотици милиони в фабрики и техните разширения. Експортът е нашия приоритет!

Четейки списваното от Прокопиев издание излиза, че всяка от стотиците дребни и огромни строителни компании работещи по нашите нови фабрики, стадион, спортни бази и по пристанището в Бургас, е обвързвана с нас и ние сме виновни за всевъзможни техни обществени обекти и контракти?!?

Съшито с бели конци, само че казано няколко пъти и повторено от всички придворни на Прокопиев медии, става истина...

Много пъти съм премълчавал, четейки клеветите по наш адрес, само че това време свърши. Хората би трябвало да знаят истината. Ние не участваме в публични поръчки за строителство, нямаме строителни компании и удълбаването на канала във Варна ще повлияе отрицателно на Пристанище Бургас, тъй като част от огромните кораби ще отидат в частните и държавни терминали във Варна.

От години молим ДППИ (те събират тонажните такси и поддръжката е техен ангажимент) да бъде удълбочена и изчистена и акваторията на пристанището в Бургас, само че без триумф. Това Прокопиев не го регистрира и не го споделя! Защо? За да може клеветата и лъжата да станат истина!

Приятели,

това няма да е последната клюка! И това не трябва да ви учудва. Много нечистоплътни хора ще продължат да си вършат рейтинг на наш тил и на постигнатото от нас в бизнеса.

P.S. И въпреки всичко да завърша с нещо хубаво и същинско! Днес получихме от корабостроителницата първия от ново поръчаните 8 лейкъра (общо новата инвестиция е за над 200 милиона долара). Бълкерът " Ком " е 32150 тона и е супер съвременен и екологичен.

Успешно корабоплаване на нашите моряци! "



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР