Снимка: Фейсбук Бил ГейтсМнението му се цени винаги, ето защо

...
Снимка: Фейсбук Бил ГейтсМнението му се цени винаги, ето защо
Коментари Харесай

Бил Гейтс с положителна прогноза: В началото на годината ще се намери лек за коронавируса

Снимка: Facebook Бил Гейтс

Мнението му се цени постоянно, ето за какво тези негови думи провокираха доста мнения. Гил Гейтс даде изявление и разкри упованията си за развиването на обстановката с ковид в международен мащаб.

Основателят на компанията Майкрософт Бил Гейтс направи разкрития за бъдещето на човечеството през 2021 година в изявление за изданието " GeekWire Summit ".

Той разкри какви, съгласно него, са аргументите за световните климатични промени на Земята, а също и по кое време ще завърши пандемията, написа Блиц.

Гейтс счита, че до края на тази година обстановката с ковид ще се утежнява, само че от началото на идната тя ще се промени към по-добро.

Според него по това време към този момент ще има лекарствени средства, които ще могат да се борят сполучливо с инфекцията.

Бил Гейтс твърди, че тогава ще бъдат основани многоклетъчни антитела, които ще защитят човеческия организъм от вируса, добавя Стандарт.

Милиардерът е уверен, че към началото на идната година ще бъде утвърдена най-малко една от имунизациите, които минават все още през тествания.

Пандемията ще завърши закономерно, когато всички страни, без изключение, се оправят с нея, уверен е Бил Гейтс.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР