Снимка: ezine.bgХората от старото поколение възприемат компютъра само като инструмент.

...
Снимка: ezine.bgХората от старото поколение възприемат компютъра само като инструмент.
Коментари Харесай

Красавица си намери мъж в мрежата, но чак след сватбата разбра кой е той

Снимка: ezine.bg

Хората от остарялото потомство възприемат компютъра единствено като инструмент. Интернет дебрите за тях са необичайно и объркващо място, в което е по-добре да не се бъркат, пише  jenata.blitz.bg.

Новините за измамници и бандити, които без съмнение заблуждават нищо неподозиращи консуматори, единствено прибавят масло в огъня на недоверието.

Факт е обаче, че от ден на ден запознанства посредством обществените мрежи при младежите се трансформират в мощно другарство и даже в брак!

Умна и красива, Нгуен Уанг Ан е представителка на младото пламенно потомство. Тя сполучливо приключва Университета в Ханой през 2015 година и стартира да построява своята кариера. Мечтите й в живота са елементарни: да срещне добър човек, да има сватба, фамилен живот, деца.

Затова младата дама деликатно разгледала страниците във Фейсбук, с цел да разшири листата си с евентуални претенденти за съпрузи.

И макар че към този момент имала предвид един благородник, изборът паднал върху различен. Поглеждайки профила на един собствен кумир тя забелязала на фона на една от фотосите човек, който бил прелестен във всяко отношение.

Той бил непретенциозен, неосезаем, само че някак тя се заплеснала по очите му. След доста убеждавания идолът се съгласил да показа контактите на непознатия с момичето.

Името на младежа било Данг Туан и той работел в Русия. Въпреки че героинята била в Ханой, кореспонденцията им направила самотните им сърца доста по-близки и запалила искра на откровена обич. 

Само 10 месеца били задоволителни, с цел да може жената да осъзнае възприятията си и да изиска да се омъжи за този човек. В този миг бъдещата свекърва беше безмълвна и сподели: отговаряйки с „ да “, дъщерята прави неточност и към момента плаче заради недомислен избор.

В предпочитание да уреди въпроса със сватовете, Туан се върнал във Виетнам. В продължение на няколко седмици той се грижил за родителите на избраницата си и в последна сметка получил благословия за брак. В този миг обаче бъдещата младоженка разкрила „ страшна “ загадка на своя обичан.

Двойката се омъжила през април 2018 година За церемонията бил избран първокласен петзвезден хотел Ханой. Откъде идват парите?

След като получил благословия, Данг Туан завел Уанг Ан със себе си в Русия, където трябвало да приключи някакъв бизнес. Там момичето схванало, че младоженецът е общоприет управител на една от най-големите фешън марки. Той бил милионер.

Скромният облик в обществена мрежа е всекидневието му. Човекът работи интензивно и не се пробва да завладее другите с подправен разкош.

Нежеланието да оповестява същинското си положение преди сватбата се оказало тестване: може ли бъдещата му брачна половинка да го обича същински, а не поради парите? Тестът бил успешен и никой не се съмнява в искреността на възприятията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР