Снимка: Chernomorepfc.bgНаставникът на Черно море Илиан Илиев посвети успеха над

...
Снимка: Chernomorepfc.bgНаставникът на Черно море Илиан Илиев посвети успеха над
Коментари Харесай

Илиан Илиев посвети успеха над Миньор на съпругата си

Снимка: Chernomorepfc.bg

Наставникът на Черно море Илиан Илиев посвети триумфа над Миньор на брачната половинка си. Той приказва след успеха с 2:0 в Перник, която класира варненци за 1/8-финалите на шампионата за Купата на България.

" Отбелязахме рано част от обстановките си. Трябваше да затворим мача още първото полувреме, само че не успяхме да вкараме трети гол. Видяхте, че не запазихме никого. Имахме почит към домакините, те нямат загуба в шампионата. Добре изиграхме мача и съм удовлетворен, че продължаваме напред. Миньор е тим, който се пробва да играе футбол. Беше добре, че успяхме да задържим и не допуснахме гол. Ако бяха вкарали, щеше да ни бъде мъчно. На пейката всичките бяха млади момчета. Опитваме се последователно да ги вкарваме. Със успокоение и самообладание младите последователно ще влязат, само че преценихме, че не е най-подходящият миг ”, разяснява Илиан Илиев.

„ Искам да употребявам опцията да поздравя жена си, която през днешния ден чества празник. Тази победа е за нея ”, сподели още той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР