Снимка БулфотоЗловеща сцена, завършила със смъртта на новородено бебе, се

...
Снимка БулфотоЗловеща сцена, завършила със смъртта на новородено бебе, се
Коментари Харесай

Зловеща сцена в Горна Оряховица! Намериха 34-годишна жена в локва кръв в парка и мъртво бебе в багажник на кола

Снимка Булфото

Зловеща сцена, приключила със гибелта на новородено бебе, се е разиграла през вчерашния ден в парк в Горна Оряховица. Служители на полицейското ръководство в града са подхванали проверяващи дейности, след сигнал от локалната болница. Това заяви Министерство на вътрешните работи.

Вчера в 18,20 часа в полицейското ръководство е получен сигнал за призната за лекуване 34-годишна жена от същия град, заяви Блиц.

След обзор е открито, че тя е родила същия ден.  От извършените първични дейности по следствието пред хранителен магазин в града е открит брачният партньор на родилката - 34-годишния Х. П., а в багажното поделение на фамилния им автомобил криминалистите се натъкнали на безжизненото тяло на новородено момченце.

Според първичната информация дамата е родила в парк в железничарския град, където е открита с изобилен кръвоизлив. На местопроизшествието е осъществен оглед, в наличието на правосъден доктор.  Тялото на бебето е откарано за аутопсия във великотърновската болница. 

По случая е стартирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 120 от Наказателен кодекс, под наблюдението на Районна прокуратура - Г. Оряховица. Работата по изясняване на случая продължава. 
 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР