снимка: БулфотоЗдравният министър Костадин Ангелов коментира в студиото на Нова

...
снимка: БулфотоЗдравният министър Костадин Ангелов коментира в студиото на Нова
Коментари Харесай

Здравният министър: Много хора загинаха, много лекари си отидоха. Всеки, който не иска да носи маска, това за мен е прищявка

снимка: Булфото

Здравният министър Костадин Ангелов разяснява в студиото на Нова тв настоящите данни за разпространяването на ковид у нас. През миналата седмица станахме очевидци на 4 следващи дни, в които по данни на Националната осведомителна система имахме растеж на заболелите за денонощие. Техният брой надмина 600 за 24 часа. 

„ Много хора починаха, доста лекари си отидоха. Всеки, който не желае да носи маска, това за мен е волност. Това не е отговорно държание ", разяснява Ангелов. 

По думите му коства най-малко старания на хората да съблюдават простите правила: да се носят маски на зарито и да има стерилизация. 

С нашето държание и с демонстративното неносене на маски ние застрашаваме главното право на всеки един човек ”, уточни още той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР