снимка: БулфотоВремето на варианта с експертен кабинет отдавна е минало.

...
снимка: БулфотоВремето на варианта с експертен кабинет отдавна е минало.
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Времето на варианта с експертен кабинет отдавна е минало

снимка: Булфото

Времето на разновидността с експертен кабинет от дълго време е минало. Това сподели вицепрезидентът Илияна Йотова в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов ". Според нея той ще носи белега на задкулисието, нещо, което сега не дава отговор настояванията на хората. Диалогът в страната не може да се възстановява, до момента в който не се мине през избори сподели още вицепрезидентът.

Вицепрезидентът Илияна Йотова няма да гласоподава на днешните избори за ръководител на Българска социалистическа партия, тъй като участието й е замразено.

" Президентът Радев избра по-честния метод - не зад завесите, а пред завесите. Излезе с всички опасности, които може да има един президент и един водач, да каже това, което мисли, с ясното схващане, че то не може да се схване от всички ", сподели тя.

По думите на Йотова президентът е спечелил и продължава да печели.

" Мостът доста от дълго време е изгорял сред двете институции. Още безусловно няколко месеца, откакто ние стъпихме в президентската власт, очевидното отвращение на изпълнителната власт да работим като две институции, които имат цели, ползи, национални цели, едно противоборство, което беше несериозно и значително подрива интереса на личните ни институции в България, по-късно се чудим за какво хората не ни имат вяра ", съобщи Йотова.

Вицепрезидентът е срещу обстановката да се показва като спор сред две персони. " Нещата са доста по-сериозни. Хората, които стачкуват, тези 60 000 или повече, които излязоха на 10 септември, те не са там, тъй като са на страната на Радев или тъй като са на страната на една политическа мощ, това е едно непринудено решение ", продължи тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР