Снимка БулфотоВремето малко отпусна и днес темпертурите ще са добри

...
Снимка БулфотоВремето малко отпусна и днес темпертурите ще са добри
Коментари Харесай

Облачно време със слаб дъжд и температури до 10 градуса днес

Снимка Булфото

Времето малко отпусна и през днешния ден темпертурите ще са положителни за този интервал от годината. О блачността ще е най-вече забележителна. През нощта ще е съвсем без превалявания, в обособени региони, основно в Горнотракийската равнина видимостта ще е понижена. Днес на места от северозапад на югоизток ще превали най-вече слаб дъжд, в Северна България в утринните и вечерните часове дъждът ще се примесва и със сняг. Ще духа слаб вятър с източна съставния елемент. Минималните температури ще са най-вече от минус 3° до 2°; оптималните ще са сред 5° и 10°, в крайните северни региони и малко по-ниски, демонстрира прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е най-вече облачно и тук-там ще има слаби превалявания от сняг, под към 1200 метра - от дъжд. През по-голямата част от деня ще духа сдържан северозападен вятър, който вечерта в източните региони за малко ще се ориентира от юг. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 3°, на 2000 метра - към минус 3°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно. На обособени места, основно след обяд и вечерта, ще превали дъжд. Ще духа слаб вятър от югоизток. Максималните температури на въздуха ще са 4°-6°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР