Стопкадър Нова нюзЗачестяват случаите с пострадали млади хора, които са

...
Стопкадър Нова нюзЗачестяват случаите с пострадали млади хора, които са
Коментари Харесай

Експерт: Една цигара друсан чай може да се окаже фатална

Стопкадър Нова нюз

Зачестяват случаите с потърпевши младежи, които са пушили „ друсан чай “, като един от тях докара и до гибелта на 17-годишно момче в Бургас.

Специалистът по предварителна защита и терапия на зависимости Павел Павлов разкри по какъв начин се създава въпросната билка, която е примес от синтетични субстанции и опиат.

Той изясни, че се поставя един вентилатор и вътре в чая се пуска веществото, което би трябвало да полепне по него.

Според Павлов обаче това води до неравномерно систематизиране и постоянно една цигара може да е със мощна централизация на веществото, а в друга съвсем да няма.

Поради тези аргументи се стига до психози и провали на мозъка от предозиране, разгласи Павлов.

Самият човек, който пуши, не чака този удар, защото примерно този миг му се е разминавал и резултата, който е добил, е по-нисък. Оттам и провалите са най-различни, добави в „ Социална мрежа “ той.

Последният посочи, че нормално хората, които умират, не стигат до тях като експерти, а стигат непосредствено до болничното заведение.

Павлов призна още, че въпросните субстанции, които се обработват за „ друсания чай “, са химии - метамфетамин и миши токсини.

Слагат каквото им падне и ги реалокират в гаражите, а при нехигиенични условия не може да бъде дозирано вярно веществото, разяснява по Нова нюз Павлов.

Един метилфентанил, когато не се дозира вярно, тъй като е доста мощна концентрацията, една доза може да има свръх вещество, а другата по-малко и тогава идват смъртните случаи, съобщи още Павел Павлов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР