Снимка: БулфотоВъв връзка с многобройните медийни запитвания за „Експо 2020

...
Снимка: БулфотоВъв връзка с многобройните медийни запитвания за „Експо 2020
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Нинова с първи коментар за скандала около Експо 2020 Дубай


Снимка: Булфото

Във връзка с многочислените медийни запитвания за „ Експо 2020 Дубай “ министърът на стопанската система Корнелия Нинова ще даде ексклузивен брифинг през днешния ден, 03.02.2022 година

Брифингът ще бъде в постройката на Министерството на стопанската система и промишлеността на ул. Славянска 8 от 14.30 ч.

Припомняме, че архитекти и дизайнери го описаха като „ лоби на зарязан соц-хотел “Ален Мак” и „ разграбена аптека “, усъмнявайки се в цената на публичната поръчка за организацията и концепцията на стойност 5,6 млн. лева без Данък добавена стойност.

Според архитекта Павел Янев и негови сътрудници цялостната идея не е на равнище. „ Да го бяха пуснали на студентите в университетите…щяхме да имаме по-добър резултат и, най-много, на ниска цена “, написа той.

Дизайнерът Рали Радева от „ Дом Хармония “ напомня сходен случай от Expo 2010 в Шанхай, когато „ станахме за позор “: „ Там бяха избрали едни много оправни наши представители, на които парите не им стигнали и бяха потърсили помощ от други страни, с цел да запазят нашия щанд. Като виждам, нищо не се е трансформирало от този момент, толкоз ли можем да покажем за България? “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР