Снимка: БулфотоВарненският апелативен съд потвърди най-тежката мярка за процесуална принуда

...
Снимка: БулфотоВарненският апелативен съд потвърди най-тежката мярка за процесуална принуда
Коментари Харесай

Съдът във Варна потвърди ареста на мъж, разследван за разпространение на амфетамини

Снимка: Булфото

Варненският апелативен съд удостовери най-тежката мярка за процесуална насила „ задържане под стража “ избрана по отношение на Добромир Проданов, притеглен като обвинен по досъдебно произвеждане на Първо районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Добрич за разпространяване на амфетамини.

Втората правосъдна инстанция откри за вярно и законосъобразно определение на Окръжен съд - Добрич от края на м.септември, с което е 25 годишният мъж е бил в началото арестуван под стража.

Пресслужбата на съда напомня, че Проданов е бил арестуван от органите на реда на 26 септември и то в миг, когато е продавал на друго лице амфетамини. Иззетата по време на задържането дрога е била 42,3 грама амфетамини, саморъчно свита цигара марихуана и електронна везна.

Апелативният съд във Варна през днешния ден показа причините на Оценка за съвместимост – Добрич, с които Добромир е бил арестуван под стража. Събраните до сегашния миг гласни свидетелства – показанията на полицейските чиновници, на лицето, закупило амфетамини и конфискуваните материални доказателства, водят и този съд до обосновано съмнение, че Проданов е създател на закононарушението, за което е притеглен като обвинен. Деянието е тежко по смисъла на закона и с висока социална заплаха.

Втората правосъдна инстанция удостоверява и извода, че напълно действителна е заплахата младият мъж да се укрие или да извърши закононарушение. Основанията за това се крият в правосъдното минало на обвинения. Добромир е осъждан към този момент два пъти. Веднъж с условна присъда на районен съд - Добрич - за държане на високорисково наркотично вещество на стойност към 12 000 лв.. В изпитателния период по това условно наказание, той е направил кражба, за която Оценка за съвместимост - Добрич му е наложил наказване „ пробация “, изтърпяно през месец декември 2015 година. Две години по късно Проданов още веднъж е хванат с високо рисково наркотично вещество освен това в развой на продажба.

Определението на Варненския апелативен съд, с което се удостоверява задържането под стража на Добромир Проданов, притеглен като обвинен за разпространяване на амфетамини в Добрич не предстои на обжалване.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР