снимка БулфотоУтре БСП отново свиква Националния си съвет. Този път

...
снимка БулфотоУтре БСП отново свиква Националния си съвет. Този път
Коментари Харесай

Утре БСП отново заседава, този път решава за предизборния си щаб

снимка Булфото

Утре Българска социалистическа партия още веднъж привиква Националния си съвет. Този път ще взема решение за състава на предизборния си щаб, съобщи БГНЕС.

Колективният орган на партията ще заседава три пъти в три поредни седмици - на 15, 22 и 30 май, като се очаква вземането на значими решенияза идните парламентарни избори.

На първото съвещание се планува разискване на настоящата политическа конюнктура, както и приемане на проект за деяние на база разбора на резултатите на предходния избор. Ще бъде определен и съставът на Националния избирателен щаб на Българска социалистическа партия.

На съвещанието на 22-ри май се планува Националният съвет да избере новия състав на Изпълнителното бюро и да дефинира водачите на листите и местата за съдружните сътрудници и гражданската квота. А на последната планувана дата, на 30-и май, Националният съвет на Българска социалистическа партия ще се събере, с цел да утвърди дефинитивно листите за народни представители.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР