Снимка: БулфотоТрима разбойници от Монтана са задържани за 24 часа

...
Снимка: БулфотоТрима разбойници от Монтана са задържани за 24 часа
Коментари Харесай

Ужас навръх Великден! Мъж си ходи кротко, трима го пребиват с колове

Снимка: Булфото

Трима разбойници от Монтана са арестувани за 24 часа поради побой, оповестиха от регионалната дирекция на полицията. Инцидентът е станал в село Габровница в неделя, написа Блиц.
``
реклама

Р.Б., Ц.В. и Б.П. юркали автомобил по улиците на селото, когато на основната улица настигнали Д.М. Мъжът се движел пешком.

Тримата спрели колата, излезли и въоръжени с колове се нахвърлили върху мъжа. Почнали да го млатят, където сварят. Хора от близкия парцел чули врявата и виковете на жертвата и се намесили. Подали и сигнал на тел.112. Преди да дойде полицията тримата биячи се метнали в колата и изчезнали. Криминалистите обаче доста бързо ги заловили и ги тикнали в ареста.

Битият е превозен в незабавния център в Монтана. Докторите открили, че пострадванията му са леки и го пуснали да се лекува вкъщи. Полицията обяснява случая.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР